Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g mleka
- 25 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 2 ½ łyżeczki cukru
- 560 g mąki pszennej
- 25 g ziaren słonecznika
- 3 ½ - 5 łyżeczek soli
- 20 - 30 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- woda, do gotowania obwarzanków (ok. 1,5 l)
- 1 jajko, roztrzepane z 1 łyżką wody, do posmarowania obwarzanków
-
ziarna sezamu, białego, do posypania obwarzanków
of mak, do posypania obwarzanków
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1040.1 kJ / 248.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bajgle z makiem
1 Std. 25 Min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50min
Francuska bagietka
3 Std. 50 Min
Bułeczki "Stokrotka"
1h 5min
Precle
1h
Drożdżówki-serca z dżemem
2h 10min
Rogaliki na piątkę
2u. 20min
Chałka
2u. 20min
Drożdżówki z jabłkami
2 godz. 35 min
Pierogi ruskie
1h 30min
Drożdżówki z serem
1h
Grissini - paluchy chlebowe
3 Std.