Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 1000 g água
- 1 cabeça de pescada (250 g aprox.)
- 30 g talo de aipo cortado em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 5 g ramo de cheiros (salsa, coentros, hortelã, aneto)
- 1 ½ c. sopa de sal
Sopa
- 15 pés de salsa, só as folhas
- 15 pés de aneto, só a rama
- 250 g vinho branco
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 c. chá de pimentão doce
- 200 g natas
- 25 g farinha
- 500 g lombo de salmão
- 350 g miolo de vieira
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2367 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 2 g
Alternatieve recepten
Sopa de sabores de Inverno
50min
Sopa da Avó
45min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Pickles de limão
Geen beoordelingen
Sopa primavera com pesto de hortelã
30min
Técnica Orecchiette
Geen beoordelingen
Sopa de legumes com pesto
55 min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50min
Creme de espargos e vieiras
45min
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2 godz. 25 min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 Min
Vichyssoise de agrião
35 Min