Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 60 g azeite
- 1 pé de tomilho seco
- 2 folhas de salva fresca (optioneel)
- 8 dentes de alho
- 450 g natas c/ 35% de gordura
- Fatias de pão frito ou torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau à Soutelo
25 min
Baguetes com azeite, alho e coentros
Geen beoordelingen
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 godz. 35 min
Rolo de bacalhau
2 Std.
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min
Canelones de Bacalhau à Algarvia
1 godz.
Arroz de açafrão e alcachofras
40 min
Soufflé de atum
1 Std. 15 Min
Blättertorte
2 Std.
Sopa dourada em fatias
1 godz. 20 min
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min