Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie Crust
- 1 oz lard, cut into pieces
- 8 oz blanched almonds
-
2 ½
oz tigernut flour
of 2 ½ oz almond flour - ½ tsp salt
- 1 large egg
Chocolate Cream Filling
- 1 oz coconut sugar
- 2 cans coconut cream (13.5 oz ea.), refrigerated overnight (see Tip)
- 7 oz coconut oil, divided
- 2 oz pure maple syrup
- 1 ½ oz cocoa powder, plus extra to dust
- 1 tsp vanilla
- ¼ tsp salt
Whipped Coconut Cream
- 1 can coconut cream (13.5 oz), refrigerated overnight (see Tip)
- 1 ½ tsp water
- fresh raspberries, to garnish
- fresh blackberries, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 4209 kJ / 1006 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 89 g
- Verzadigd vet
- 62 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 251 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buckwheat Pancakes
40p
Coconut Butter
5min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Paleo Chocolate Cake
1hod. 35min
Cashew-Vanilla Yogurt
16 Std.
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 Std. 50 Min
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30p
Strawberry Panna Cotta
4 Std. 40 Min
Almond Dip
10 dk
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
1 Std.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30 min