Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de croquetas
- 70 g de arroz de grano redondo
- 40 g de mijo en grano
- 70 g de trigo sarraceno en grano
- 200 g de carne sobrante del asado
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de manteca
- 60 g de cebolla
- 800 g de leche entera
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
Rebozar y freír
- 200 g de pan rallado sin gluten
- 3 huevos batidos
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 262 kJ / 63 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Flan
5h 30min
Croquetas de pollo
15 Std.
Pastafrola de membrillo
2h
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Papas con salsa brava
1h 30min
Empanadas de setas y espinacas con trufa
1 Std. 25 Min
Quiche de puerros
1h 10min
Empanada de bonito
1h 20min
Medialunas de manteca
5h 30min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min