Compatibele versies
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz prosciutto, sliced
Wild Mushroom Brandy Butter
- 1 oz dried wild mushrooms
- 1 garlic clove
- 8 oz unsalted butter, diced, divided
- 1 oz brandy
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
Crawfish Toast with English Pea Ricotta
- 15 oz water
- 10 oz English peas, fresh, shelled
- 12 oz ricotta cheese
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp white pepper
- 2 oz unsalted butter
- 2 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 16 oz crawfish meat, raw, peeled
- 10 slices ciabatta bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1699 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 824 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Pasta Primavera
50 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Chipotle Caesar Salad
30min