Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g orzechów nerkowca
- 1 laska wanilii
- 950 g wody (w tym 300 g zimnej wody)
- 40 - 60 g syropu z agawy
- 2 łyżeczki agaru
- 1 szczypta soli
- 1 opakowanie żywych kultur bakterii jogurtowych, ilość zgodnie z informacjami na opakowaniu (patrz wskazówka)
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 712 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12u. 25min
Jogurt naturalny na Varomie
12 godz.
Jogurt z mleka koziego
13 godz. 15 min
Jogurt sojowy (wegański)
12 godz. 15 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1h 20min
Lody z solonym karmelem
14h
Domowe płatki śniadaniowe
40min
Bentō śniadaniowe
40min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min