Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Spätzles aux girolles
50 Min
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Manneles
1 Std. 30 Min
Bretzel
1h 10min
Bredele
12 Std. 45 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Petits pains façon bretzel
2h
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Spritzbredele
25min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.