Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
100
g di strutto
of 100 g di burro morbido a pezzi - 2 uova
- 250 g di acqua tiepida
Ripieno
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, sbucciato e intero
- 700 g di pomodorini a grappolo (peso netto), sbucciati e privati dei semi (vedere consigli) e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di tonno in scatola, sgocciolato e a pezzi
- 50 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 50 g di acciughe sotto sale, lavate, deliscate e a pezzetti
- 80 g di olive nere denocciolate a pezzi
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 tuorlo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2191.8 kJ / 523.8 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 Std. 50 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Torta crema e cioccolato
1 godz. 35 min
Focaccia di patate
2h 50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Tortano speck e fontina
2 Std.