Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 40 g de farine de blé
- 4 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de café instantané
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- colorant alimentaire
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1005 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Génoise
1hod. 50min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Crème fouettée
10 Min
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Pâte à chou
2h
Crème pâtissière
15 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Glace à la vanille
12 Std.
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Crème brûlée
2u. 40min
Pâte brisée sucrée
1hod. 50min
Gâteau marbré
2h 10min