![Pain hérisson au pesto de tomates Pain hérisson au pesto de tomates](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F7ED4F1-85B0-45BD-BD49-C0535E449FFE/Derivates/0903e817-5b85-429e-8919-60d93c68a156.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 220 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 320 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
Le jour même
- 10 tomates confites à l'huile d'olive
- 5 brins de basilic frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de pignons de pin
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de mozzarella, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Croquettes de camembert panées au sésame
30 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1h 55 min
Wrap au chèvre
1 godz. 25 min
Gressins à la roquette et au parmesan
1 Std. 35 Min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Paniers feuilletés olive-parmesan
40 Min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15 Min
Pizza façon donut
1 godz. 30 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
Sacristains aux olives et au romarin
1h 20min
Galettes de boulgour au chorizo
1 Std.