![Äpfel anbraten (200 g) Äpfel anbraten (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e29ed2c-c773-44ff-b3a9-fa97c9107307/Derivates/e77e1eee-3acd-45d8-84c9-71146e5137a0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Butterschmalz
- 200 g Äpfel (mit festem Fleisch, z. B. Granny Smith, Fuji, Pink Lady), in Stücken (3,5 cm)
- 15 g Zucker
- ¼ - ½ TL Zimt, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2 mg
Alternatieve recepten
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20p
Pilze und Speckwürfel anbraten
20p
Ananas anbraten (200 g)
15 min
Birnen anbraten (200 g)
15 min
Birnen anbraten (400 g)
15 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Ananas anbraten (400 g)
20p
Äpfel anbraten (400 g)
15 min
Pilze anbraten (300 g)
25 Min
Zucchini anbraten (200 g)
20p
Gemischtes Gemüse anbraten
30min