Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego, tylko liście, łodyżki zachować
- 80 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 80 g białego octu winnego
- 180 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2594.7 kJ / 619.7 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 34.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 424 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos holenderski – 250 ml
15min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2h 20min
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g
20min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos choron
20min
Sos soubise
30 Min
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1 Std. 10 Min
Wolno gotowana zupa gulaszowa z cielęciny (z osłoną noża miksującego)
6h 30min
Burgery rybne z majonezem kaparowo-limonkowym
1 godz.
Sos berneński
15min
Zupa krem z krewetek
45 Min
Sos holenderski
15min