Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g wody
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 350 g masła, pokrojonego na kawałki
- 8 żółtek
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 3023.8 kJ / 722.2 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 76 g
- Verzadigd vet
- 40.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos holenderski – 250 ml
15min
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1h 30min
Kremowy dressing francuski
10 min
Crème pâtissière
2h 35 min
Sos béarnaise
20 min
Wolno gotowane kalmary z chorizo w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
5h 30min
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10 min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15min
Sos maltański
10 min
Sos berneński
15min
Delikatne rumienienie krewetek
15min
Sos holenderski
15min