Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g oleju
- 300 g cebuli, pokrojonej w piórka
- 30 g masła
- 300 g bulionu drobiowego, płynnego
- 20 g śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g mąki pszennej
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 471 kJ / 112.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 303.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 Min
Sos koperkowy
15min
Hreczanyki z sosem koperkowo-chrzanowym i ziemniakami
1h 45min
Sos choron
20min
Sos béarnaise
20min
Sos pieczarkowy
40min
Sos szpinakowo-śmietanowy
30 Min
Duszony szpinak
15min
Ziemniaki z sosem jogurtowym
40min
Sos śmietanowo-porowy
30 Min
Polewa czekoladowa
10min