Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 pés de estragão
- 2 - 3 pés de cerefólio
- 50 g tomate maduro cortado em metades
- 80 g chalota
- 80 g vinagre de vinho branco
- 180 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de concentrado de tomate
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho de cogumelos e vinho branco
30min
Bolacha com morangos e chantilly
45 Min
Recheios para sanduíches
5 min
Molho para bifes
30min
Terrine de carnes com ginja
Brak ocen
Ponche de fruta com rum jamaicano
15 Min
Guisado de lentilhas e chouriço
4 Std.
Molho holandês
15 Min
Barquinhos de meloa com creme de mirtilos e banana
10 Min
Gratinado de batata duchesse com legumes
1h 15 min
Molho soubise
30min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min