Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
650
g Schweineschnitzel, in Streifen (in 1 cm dicken Streifen)
of 650 g Kalbsschnitzel, in Streifen (in 1 cm dicken Streifen) - 3 EL Sojasauce (30 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Kartoffeln, in Wedges oder dicken Streifen (siehe Tipp)
- 400 g Champignons, in Scheiben
- 20 g Speisestärke
- 20 g Tomatenmark
- 100 g Sahne
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Spritzer Worcester-Sauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2143 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1h
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Chili con Carne
50min
Italienisches Schweineragout
50min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Hackbraten "Falscher Hase"
1 Std. 30 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min