Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
- 80 g Milch
- 6 - 12 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g natives Olivenöl
- 600 g passierte Tomaten, konserviert
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30 min
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30 min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1 Std.
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Italienisches Schweineragout
50 Min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 Min
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1 Std.
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 Min
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40 Min
Kräuter-Hackbraten mit Gnocchi und Ratatouille
1h 30 min