Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gruyère Käse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 Blumenkohl (ca. 1000 g), in Röschen
- 50 g Mehl
- 40 g Butter
- 500 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Muskat (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1273 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Porree-Kartoffel-Auflauf
1ωρ. 30 λεπτ.
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10 min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 λεπτ.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1hod.
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1hod.
Rosenkohl-Auflauf
1hod.
Gefülltes Gemüse
1hod. 20min
Porreetorte
1hod. 20min
Chicorée-Schinken-Röllchen
1hod.
Porree-Schinken-Auflauf
1hod. 20min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1hod.
Blumenkohl-Bratlinge
45min