Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 opakowania ciasta francuskiego (ok. 275 g każde)
- 100 g maku
- 60 g cukru
- 10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 50 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 30 g masła
- cukier puder, do oprószenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kringel
2 Std. 40 Min
Babka marmurkowa ze szpinakiem
1h 30min
Brioszka z kulką
1óra 40p
Ciastka marchewkowe z jabłkiem
1h 45min
Chałka z kardamonem
2 Std. 40 Min
Ciasteczka z kajmakiem i solą
1 godz. 50 min
Ciasto pomarańczowe z makiem
13u. 25min
Kruche ciasteczka kokosowe
1óra 10p
Babka makowa
1 godz. 20 min
Wieniec z makiem i morelami
1h 30min
Babka drożdżowa z lukrem
2h 50min
Babka "Trójniak"
1 godz. 35 min