Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)

4.3 138 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 50min
16 kawałków

Ingrediënten

  • masło ilość do natłuszczenia formy
  • 7 jajek
  • 250 g cukru
  • 60 g mleka
  • 80 g miodu
  • 200 g mąki pszennej

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 kawałek

Eiwitten 4 g
Calorieën 695 kJ / 166 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 29 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...