Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ selar
- 300 g lombo de novilho cortado em 2 pedaços
- Pimenta q.b.
- 1 ½ - 2 c. chá de sal
- 40 g mostarda de Dijon
- 20 g manteiga
- 25 g chalota cortada em lâminas
- 50 g fígado de aves cortado em pedaços
- 15 g vinho do Porto
- 150 g cogumelo Portobello fresco, cortado em pedaços
- 5 g crème fraîche
- 3 pés de tomilho, só as folhas
- 250 g massa folhada
- 5 fatias de presunto
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4013 kJ / 960 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mochis de sésamo preto
24h
Recheio de porco lento
5h 30 min
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1h 15min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Rosbife com batata-doce e molho remoulade
1 Std. 30 Min
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50 Min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40 Min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1h 15min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2 Std. 15 Min
Mojito de lima sem álcool
25min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 Min
Queijo camembert com cobertura de frutos secos
15min