Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2186 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 40.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 152.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 godz. 15 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Monas de Pascua
2h 40min
Tarta cuajada de caramelo
2h 10min
Coca de llanda
40 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2h 10min
Leche merengada
5min
Tarta de moka
1 Std. 30 Min
Pan de Calatrava al vapor
1 Std. 15 Min
Tarta de cuajada de chocolate
4 Std. 15 Min