![Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons Semifrío de Licor 43 Orochata® con fartons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4779E3C1-B510-4EBA-9CAC-3CE20F8B2931/Derivates/f77b084f-2d8b-4db0-a1c0-4a0af645498b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2186 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 40.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 152.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roscón adikosh
8h
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2 Std.
Roscón de rosas
4h
Bambas de nata
1h 50min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10 min.
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.
Tarta de hojaldre con crema pastelera y kiwi
2sa 30 dk
Coca con cabello de ángel y nueces
1h 20min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min