Apparaten en Accessoires
Semifrío de Licor 43 Orochata con fartons
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 30min
10 raciones
Ingrediënten
-
4 hojas de gelatina
-
300 g de nata (35% de grasa)
-
100 g de horchata
-
100 g de leche condensada
-
240 g de licor 43 Orochata®
-
6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
-
½ cucharadita de canela molida
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
152.4 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
2186 kJ /
522 kcal
Vetten
40.6 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
33.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 134
71 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Cheesecake de coco sin horno
4u. 15min
Leche merengada
5min
Monas de Pascua
2u. 40min
Pan de Calatrava al vapor
1u. 15min
Coca de llanda
40min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1u. 20min
Panna cotta de turrón de Jijona
3u. 10min
Coulant de turrón
15min
Tarta de turrón
1u. 20min
Flan de turrón
3u. 40min
Tarta de crema catalana a la naranja
7u. 30min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1u. 5min