Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 30 g sera pecorino (opcjonalnie)
- 30 g cebuli szalotki
- 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 20 g oliwy z oliwek, extra virgin
- 1200 g wody
- ¾ łyżeczki soli
- 350 g makaronu, suchego, typu spaghetti
- 3 jajka
- 1 żółtko
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2528 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti carbonara
25 min
Kurczak z makaronem w sosie śmietanowym
35 Min
Makaron farfalle z sosem śmietanowym z wędzonym łososiem
25 min
Makaron z sosem z trzech serów
15min
Penne w sosie serowo-śmietanowym
25 min
Makaron z kiełbasą chorizo i serem
20 min
Tagliatelle z boczkiem, szynką i śmietaną
25 min
Makaron a'la carbonara
30min
Penne w sosie śmietanowym z łososiem i koperkiem
40min
Sos z sera cheddar
20 min
Spaghetti carbonara na samych żółtkach
35 Min