Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g masła
- 40 g mąki pszennej
- 500 g mleka
- ½ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 515.8 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 230.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos serowy roquefort
20min
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1h 30min
Beszamel – 600 ml
15 Min
Szybki sos beszamelowy
10 Min
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10 Min
Sos berneński
15 Min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Sos serowy Mornay
10 Min
Beszamel – 1100 ml
15 Min
Lasagne bolońska
2 Std. 30 Min
Sos holenderski
15 Min
Sos hamburgerowy
5 min