Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 5 g de jugo de limón, recién exprimido
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre
Crema de caramelo y mantequilla
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 210 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red velvet
1 Std. 30 Min
Rugelach
4 Std.
Pastel de caramelo y café TM6
1h 50min
Sándwiches de helado de vainilla TM6
13h 25 min
Pastel pink velvet
7 Std. 20 Min
Crema de mantequilla
35 Min
Betún de chocolate
10min
Soletas
50 Min
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min
Betún de vainilla
5 Min
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min
Betún de mantequilla básico
10min