Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorteig
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Germ, erbsengroß (1 g)
- 150 g Dinkelmehl, glatt, Type 700
Einback
- 275 g Dinkelmehl, glatt, Type 700, etwas mehr zum Bearbeiten
-
½ - 1
TL Anissamen, ganz
of ½ - 1 TL Fenchelsamen, ganz - 140 g Wasser, kalt
- Öl zum Einfetten
- 10 g frische Germ
- 50 g Butter, kalt, in Stücken
- 40 - 45 g Zucker
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Ganzes Rezept
- Calorieën
- 8605 kJ / 2055 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 335 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Handsemmerl
10u. 55min
Appenzeller Biberli
2 Std. 20 Min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21u. 20min
Schokonussaufstrich
1 godz.
Weizentortillas
30 Min
Vollkorn-Burgerbrötchen
2 Std. 50 Min
Himbeerpudding
35min
Gerstenwasser mit Marille und Ingwer
1h 25min
Bagels mit Schinken-Jam und Spiegeleiern
3 Std.
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2 Std. 20 Min
Fischstäbli an Tomatensauce
50min
Frühstücksriegel
1h 20min