Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
Sugo alla bolognese
- 200 g di carote, a pezzi
- 200 g di sedano rapa, a pezzi
- 1 cipolla (circa 60 g), tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio di oliva
- 500 g di carne trita mista, macinata grossolanamente
- 150 g di vino rosso
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 1 ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di basilico secco
- 2 foglie di alloro, fresche
Besciamella e finitura
- 650 g di latte
- 50 g di burro, non salato a pezzi, + q.b. per imburrare
- 60 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 250 g di pasta secca, tipo lasagna (circa 12 pezzi, 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3015 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Curry di zucca
1 Std.
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Poke-Bowl
35 Min
Lasagne al forno
2h 30min
Lasagne classiche
2h
Magdalenas
1 Std.
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Quiche ai 4 formaggi
45 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Crêpe
1h 15min