Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 250 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 5 - 10 gotas de sumo de limão
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1822.6 kJ / 435.6 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 42.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tripas
55 min
Recheio de mascarpone e morango
5 λεπτ.
Ganache de iogurte e banana para macarons
Geen beoordelingen
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min
Bolo base
1 godz. 50 min
Técnica Tortellini
Geen beoordelingen
Bloody Mary
5 λεπτ.
Bolo fresco de morango
3 Std.
Pavlova de laranja e pera - TM6
Geen beoordelingen
Leite de caramelo quente
50 λεπτ.
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3 Std. 10 Min
Mini bolos de limão com cobertura de alecrim
1h 15min