Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 200 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 5 - 10 gotas de sumo de limão
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1822.6 kJ / 435.6 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 42.6 mg
Alternatieve recepten
Crepes de frango e molho de espargos
45min
Soufflé de limão
40min
Quindins
1h
Pastel risoto em cama de espuma de morango
1h 30min
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5h
Cogumelos recheados com queijo picante
40min
Merengue de cacau
2 Std. 15 Min
Massa folhada
1h 30min
Mousse de três chocolates
6 Std. 20 Min
Gelado de fruta light
10 Min
Torta merengada com chantilly e framboesa
45min
Pavlova de framboesa
5 Std. 30 Min