Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla, en trozos
- 120 g de poro, en trozos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de mezcla de verduras (p.ej. papa, zanahoria, calabacita, apio, jitomate, espinaca), en trozos
- 1000 g de agua
-
2
cubos de caldo de verdura
of 2 cucharaditas colmadas de caldo de verduras en pasta - 1 cucharadita de sal
- 120 g de pasta seca tipo ditalini u otra pasta seca corta
- 6 cucharaditas de aceite de oliva extra virgen
- 6 hojas de albahaca frescas
- 18 cucharaditas de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Sopa de nopales
45min
Crema de elote
20 Min
Crema de jitomate
30 Min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de elote
35 Min
Crema de pimiento con calabacitas
30 Min
Salsa de jitomate
40min
Crema de chícharos con queso crema
50 Min
Sopa de cebolla
1h 10 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min