Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 350 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 60 - 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 170 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 1 jaune d'œuf, légèrement battu, pour la dorure
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
-
Basiques - Pains et Viennoiseries 7 recepten, Frankrijk
-
BEST OF - Back to school 17 recepten, Frankrijk
-
Choix des portions - Best of 100 recepten, Frankrijk
-
La cuisine des enfants 10 recepten, Benelux
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Tartines d'été 15 recepten, Frankrijk
Alternatieve recepten
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Pain au lait
2h 20min
Biscuits au beurre
50 Min
Crème caramel
3h
Glace aux fruits
5 min
Tarte aux pommes
1h
Gâteau au yaourt
1 godz. 40 min
Pain express
1 godz. 15 min
Pain de campagne
2h
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Velouté de potiron et crevette
35 min