Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de fruits, coupés en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 560 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
-
Best of glaces et sorbets 24 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Velouté de potiron et crevette
35min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 Min
Brioche
8h
Pain au lait
2小时 20 分钟
Glace à la vanille
12h
Granité de fruits frais
5 Min
Crème fouettée
10min
Gâteau au citron
2h
Sorbet citron
8h 30 min
Sorbet aux fruits
10min
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousse glacée aux fruits rouges
10min