Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de fruits, coupés en morceaux et préalablement congelés en une seule couche (voir rubrique "Conseil(s)")
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 560 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
-
Best of glaces et sorbets 24 recepten, Frankrijk
-
Ma Cuisine 196 recepten, Spanje
-
Ma Cuisine 196 recepten, Zwitserland
-
Ma Cuisine 196 recepten, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Zwitserland
-
Ma cuisine au quotidien 196 recepten, Frankrijk
-
Ma cuisine au quotidien 221 recepten, Canada
Alternatieve recepten
Crème fouettée
10 min
Brioche
8h
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Sorbet aux fruits
10 min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Pain express
1h 15min
Sauce orange-curry
10 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Gâteau au citron
2h
Granité de fruits frais
5 min
Velouté de potiron et crevette
35min