![Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69CDD1DF-8DBF-4138-8024-ADF278D54127/Derivates/5b3bd392-a827-48aa-8c8c-8e25d7273a05.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g d'huile végétale
of 30 g d'huile d'olive - 40 g de ciboules, coupées en rondelles (0.5 cm)
-
300
g de filet de poulet, sans peau, détaillé en cubes (2 cm)
of 300 g de cuisse de poulet, sans peau et désossée, détaillée en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 2635.5 kJ / 629.9 kcal
- Eiwitten
- 68.2 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 141.4 mg
Alternatieve recepten
Dorer 200 g d'oignons
25min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Rissoler lardons et champignons
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des oignons
20min
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min