Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g oleju
    of 10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    of 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Voeding
per 1 porcja
Calorieën
2729 kJ / 652 kcal
Eiwitten
63 g
Koolhydraten
0 g
Vetten
44 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
0 g
Natrium
1050 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten