Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

4.7 (81 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g oleju
    of 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    of 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    of 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Voeding
per 1 porcję
Calorieën
1006.8 kJ / 240.7 kcal
Eiwitten
24.1 g
Koolhydraten
0.5 g
Vetten
15.3 g
Verzadigd vet
2.1 g
Vezels
0.1 g
Natrium
120.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten