Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1196.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Dado di pesce
1 godz. 40 min
Pane all'aglio
20 Min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Rigatoni alla toranese
20 Min
Panna acida
Geen beoordelingen
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Olio allo za'atar
1h 10min
Fideuá di polpo
1h 10min
Cappuccino di castagne
1h
Pancakes al forno
1h