Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1196.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3h
Risotto con le rane
1 Std. 30 Min
Burro
Geen beoordelingen
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2sa 30 dk
Zuppa di aragosta
1h
Garam Masala
20 min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Fettine di pollo piccanti con salsa guacamole
1h
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18sa 25 dk
Cozze allo zafferano
55 min
Pasticcio di carne inglese
1h 40 min