Apparaten en Accessoires
350 g sjalot kleuren
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
1 portie
Ingrediënten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
45 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
24 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hoge Temperaturen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Amandelpasta
1u. 10min
Karamelsaus
1u. 30min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen