Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g gemengde verse rode vruchten
- 40 g basterdsuiker
- 900 g volle melk
- 30 g melkpoeder
- 120 g volle yoghurt
- 250 g water
- 30 g citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550.3 kJ / 131.3 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 71.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.
Rabarber en gember gin fizz
336 godz. 10 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Kip in perziksaus
40min
Mexicaanse limoensoep
40min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Melkbrood
2h 20min
Gewone yoghurt
14 godz.