Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 250 g de haricots verts surgelés, préalablement décongelés
- 100 g de jambon blanc maigre
- 120 g de pâtes sèches au blé complet, type Penne
- 1 ¼ c. à café de sel
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, et un peu pour la finition
- 70 g de lait demi-écrémé
- 50 g de fromage à tartiner, allégé, type St-Môret
- ½ citron jaune, ½ c. à soupe de zeste râpé et le jus pressé
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ¾ c. à café de sarriette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1437.5 kJ / 340.5 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1042.5 mg
Alternatieve recepten
Omelette brocoli-jambon
35 min
Salade de blé, concombre, œufs durs et carottes
40 min
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40 min
Riz aux champignons et chorizo
40 min
Salade de pâtes aux courgettes
50 min
Steak haché au gruyère
30 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min
Coquillettes express
30 min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35 min
Riz complet, légumes d'automne vapeur et sauce au yaourt
45 min
Pâtes aux poireaux et champignons
35 min
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 min