Fondue-raclette au mont-d'or
TM5 TM31 TM6

Fondue-raclette au mont-d'or

4.9 (140 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 Vacherin Mont d’Or suisse (dans sa boîte en bois)
  • 10 g de vin blanc (optioneel)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille
  • 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
  • du poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2772 kJ / 665 kcal
Eiwitten
39 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
44 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten