Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- neutrales Öl zum Einfetten
- 120 g Langkornreis
- 180 g Wasser
- ¼ Würfel frische Hefe (10 g)
- 1 TL brauner Zucker
- 75 g Grieß (Weich- oder Hartweizengrieß)
- 15 g neutrales Öl
- 1 ½ TL Salz
Teig
- 375 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 1 TL brauner Zucker
- 750 g Mehl
- 50 g Butter
- 2 - 3 TL Salz nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Weißbrot
1h 50 min.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min
Milchbrötchen
4h
Laugenecken
3 Std.
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1h 45min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Sandwichtoast
18 godz.
Blumenbrot
2 Std. 40 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1h 45min