Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- neutrales Öl zum Einfetten
- 120 g Langkornreis
- 180 g Wasser
- ¼ Würfel frische Hefe (10 g)
- 1 TL brauner Zucker
- 75 g Grieß (Weich- oder Hartweizengrieß)
- 15 g neutrales Öl
- 1 ½ TL Salz
Teig
- 375 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 1 TL brauner Zucker
- 750 g Mehl
- 50 g Butter
- 2 - 3 TL Salz nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2h 10min
Weißbrot
1óra 50p
Brötchen
1h 40min
Toastbrot
16 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Schwarz-Weiß-Brot
4h
Pane alla birra (Bier-Brot)
4h
Sandwichtoast
18 Std.
Softe Frühstücksbrötchen
1 godz. 45 min
Joghurtkruste
3h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Softes Sandwichbrot
3h 30 min