Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Suppe:
- 100 g Appenzeller, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 900 g Wasser
- 100 g Weißwein
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 100 g Sahne
- 1 Prise Muskat
Einlage:
- 100 g Bacon, in Streifen
- 1 Apfel, in Spalten
- 2 Zweige Majoran, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1647 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Erbsencremesuppe
30min
Almkäsesuppe
25min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min
Käsesuppe
15min
Leichte Käsesuppe
25min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30min
Camembert-Soufflé
45 min
Zwiebelsuppe
45 min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35min