Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Rotwein, trocken
- 800 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 5 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- 500 g Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3637 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schlemmertopf
40min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1h 30min
Winzertopf
2u. 40min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Pulled Pork Burger
6 Std. 20 Min
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Currywurst
20 min
Gyrostaschen mit Tzatziki
15min
Bolognese classico
5h
Mini-Rouladen
3h 30min