Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g koperku, świeżego, tylko liście
- 1 ząbek czosnku
- 300 g kalarepy (1 dość duża szt.), pokrojonej na kawałki
- 200 g rzodkiewek, przekrojonych na pół
- 50 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej (patrz wariant)
- ¾ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka cukru
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 253.4 kJ / 60.5 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 2.6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Surówka z surowego buraka
10 Min
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
15 Min
Surówka z kalarepy i marchewki
10 Min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 Min
Surówka z kalarepy (TM5)
15 Min
Surówka brokułowa wiosenna
10 Min
Surówka brokułowa całoroczna
10 Min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 Min
Surówka z kiszonych ogórków
15 Min
Surówka z młodej kapusty
20 Min
Surówka brokułowo-kalafiorowa
5 Min
Surówka z pora
30 Min