Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para rebozar
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 150 g de cerveza fría
- 230 - 250 g de harina
- 1 cucharada de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
- 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
- 300 g de aceite de oliva
- 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 Std.
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Bacalao dorado
25min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Cachuela extremeña
4h 20min
Tigres
1h
Salmorejo
10min