Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para rebozar
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 150 g de cerveza fría
- 230 - 250 g de harina
- 1 cucharada de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
- 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
- 300 g de aceite de oliva
- 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Tigres
1h
Croquetas de gambas
9 godz. 10 min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Bacalao dorado
25 Min
Croquetas de pescado con hierbabuena
9h
Croquetas de pollo y jamón
6h 40 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Cachuela extremeña
4h 20min
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min