Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g Wasser, etwas mehr für den Ofen
-
15
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe - 15 g Feinkristallzucker
- 500 g Weizenmehl
- 15 g Olivenöl
- 1 geh. TL Salz, feinkörnig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1398 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Grundteig für Brot
24h 30 min
Varoma-Brötli
2 Std. 15 Min
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2h
Toastbrot
3 Std.
Brotteig
5min
Sandwichbrot
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min