Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ząbek czosnku
- 130 g czarnych oliwek, bez pestek
- 30 g filetów z anchois, w oleju
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 60 g kaparów, solonych, odsączonych
- 1500 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 360 g makaronu, suchego, typu penne
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, posiekana, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1991.9 kJ / 475.8 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1531.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20 min
Makaron z tuńczykiem i pomidorami
40 min
Sos pomidorowy z tuńczykiem
45 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 min
Salsa z pomidorów i kolendry
1 Std. 5 Min
Spaghetti z kaparami i anchois
35 min
Pasta à la Norma
50 min
Sos puttanesca
45 min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Spaghetti z tuńczykiem
40 min
Spaghetti aglio e olio
35 min
Tapenada
5min