Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 100 g gruszki, bez gniazd nasiennych
- 120 g wody
- 120 g sosu sojowego (patrz wskazówka)
- 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
10 - 15
g mirinu
of 10 - 15 g octu ryżowego - 1 łyżka papryki gochugaru, mielonej (patrz wskazówka)
- 2 łyżki oleju sezamowego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 3248.1 kJ / 775.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 134.2 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 6713 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bułeczki bao z resztkami mięsa z sosem Hoisin
1 godz. 30 min
Chlebki naan z cebulą i kminem rzymskim
2 Std.
Satay z sosem orzechowym
1h 55min
Salsa z pomidorów i kolendry
1 Std. 5 Min
Wieprzowina w sosie z czarnej fasoli
30 Min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1 Std. 20 Min
Ciasto wonton
50min
Chutney z mango
40min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10min
Dip serowy
10min
Salsa brava - pikantny sos pomidorowy
5 Min
Meksykański dip z czarnej fasoli z chipsami tortilla
25 Min