![Bananes à la sauce coco-cannelle Bananes à la sauce coco-cannelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF785204-7B7D-4B8E-A059-C741A5B21CE2/Derivates/48116143-b8f7-4486-a8b9-6a398d13b61a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sucre à la cannelle
- 80 g de sucre
- 2 bâtons de cannelle (d’env. 5 cm chacun)
Bananes à la sauce coco-cannelle
- 1850 g d'eau
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- 2 bananes bien mûres (env.100-120 g chacune) coupées en deux
- ½ c. à soupe d'huile de noix de coco pressée à froid
- ½ c. à soupe de chips de noix de coco, grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Salade de crudités façon Thermomix®
10 min
Citronette et vinaigrette
10 min
Blinis aux pois chiches et aux tomates
30 min
Salade de légumes en verrine
20 min
Pâte à tartiner choco-noisette
15 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 godz.
Focaccia sucrée aux noisettes
1 Std. 45 Min
Pain garni de légumes
40 min
Baguette
1 Std. 45 Min
Beignets aux pommes
45 min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min