Apparaten en Accessoires
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
200 g
Ingrediënten
-
pflanzliches Öl20 g
-
200 g rote Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)braune Zwiebeln in Spalten oder Scheiben (1 cm)200 g
-
Wasser20 g
-
Salz2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
406 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
972 kJ /
232 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln anbraten
25min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Zwiebeln anbraten
25min
Pasta, gekocht
25min
Béchamelsauce
15min
Mayonnaise
5min
Karamellsauce
1u. 30min
Basmati Reis
15min